Privacy Verklaring & Cookie Statement

 

Hoi lieve websitebezoeker! Ik ben Priya. Het is mijn missie om jou van dienst te zijn op je reis naar de volgende krachtige en authentieke versie van jezelf. Om mijn werkzaamheden zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren, heb ik soms wat gegevens van je nodig. Mocht je het niet prettig vinden om jouw informatie met mij te delen, laat het mij dan gerust weten. Samen zoeken we naar een oplossing. Je mag ervan uitgaan dat ik zeer zorgvuldig met jouw gegevens omga. Op deze pagina kun je lezen welke persoonsgegevens ik van jou verwerk, waarom ik dat doe, wie er toegang heeft tot jouw gegevens en wat je rechten zijn.  

Wie ben ik?  
Rise From Love is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking van alle verwerkingen. 

Neem gerust contact met mij op wanneer je een vraag hebt over dit document, door even te mailen naar hello@risefromlove.com 

KvK-nummer: 72459921 

Hoe kom ik aan jouw gegevens? 
Meestal krijg ik jouw persoonsgegevens direct van jouzelf. Het komt ook wel eens voor dat Rise From Love jouw gegevens van een ander krijgt, bijvoorbeeld omdat je een Cacao Ceremony cadeau hebt gekregen van een geweldige vriend of vriendin! 

Waarom verzamel ik jouw persoonsgegevens?  

  • Omdat je een bestelling hebt geplaatst op mijn website (dankjewel!) 

Wanneer jij een bestelling plaatst, verwerk ik gegevens zoals jouw NAW-gegevens, e-mail, telefoonnummer, factuur- en leveringsgegevens, en financiële gegevens om de bestelling te kunnen uitvoeren en afhandelen. Zakelijke klanten kunnen ervoor kiezen om de bedrijfsnaam en het BTW-nummer achter te laten. Ik houd daarnaast korte aantekeningen en verslagen van de sessies bij.  

Voor de afhandeling van jouw bestelling maak ik gebruik van de betalingsprovider Mollie. Meer weten over wat Molie allemaal met jouw persoonsgegevens doet? Lees dan de privacyverklaring van Mollie goed door.  

De grondslag voor het verzamelen van deze gegevens door Rise From Love is het aangaan en uitvoeren van overeenkomsten. 

  • Private retreats 

Ga je met mij mee op een private retreat? Dan doe ik er alles aan om je de allerbeste ervaring te geven. Hiervoor heb ik wel een aantal gegevens van je nodig, zoals jouw NAW-gegevens, leeftijd, e-mail, gegevens over je fysieke conditie, medische implicaties, dieetwensen of voedselallergieën, telefoonnummer van een contactpersoon in geval van nood (ICE) en andere gegevens die je achterlaat in een persoonlijk bericht. Ik vraag om deze gegevens zodat de boeking voor het retreat kan worden gereserveerd, bevestigd en afgerond, jij op de hoogte kan worden gehouden over de reis, om je een factuur te kunnen sturen, en om de reis natuurlijk goed te laten verlopen. Het polisnummer van jouw (reis)verzekering wordt verwerkt ter controle of je beschikt over een verzekering. Ik kan ook bijzondere persoonsgegevens van je verwerken. Dat zijn bijvoorbeeld gegevens over jouw gezondheid en medische gesteldheid. Om ervoor te zorgen dat jouw retreat goed verloopt wil ik namelijk graag weten of ik kan voldoen aan dieetwensen, en hoe ik een eventueel medisch incident zou kunnen afhandelen. Ik verwerk enkel bijzondere persoonsgegevens met jouw uitdrukkelijke toestemming.  

  • Account aanmaken 

Om het makkelijker voor je te maken om te bestellen, kan je een account aanmaken op mijn website. Met een account hoef je niet steeds opnieuw al jouw gegevens in te vullen bij het afrekenen, en kan je jouw bestellingen overzichtelijk terugvinden. Voor het aanmaken van een account, dien je een aantal persoonsgegevens te verstrekken. In jouw account kun je trouwens gemakkelijk je gegevens wijzigen of verwijderen.  

  • Even contact 

Als je contact opneemt met mij omdat je een vraag, verzoek of klacht hebt (bijvoorbeeld via het contactformulier), sla ik jouw bericht en contactgegevens op zodat ik in staat ben op jouw bericht te reageren. Deze gegevens verwerk ik onder de grondslag overeenkomst, wanneer de vraag, verzoek of klacht betrekking heeft op mijn dienstverlening. In alle overige situaties verwerk ik jouw gegevens op basis van mijn gerechtvaardigde belang om te kunnen reageren op jouw bericht. 

  • Join the Rise From Love tribe! 

Wil je graag geïnspireerd worden en geef je toestemming om mijn nieuwsbrief elke maand in jouw mailbox te ontvangen? Dan verwerk ik jouw naam en e-mailadres, om de nieuwsbrief te kunnen sturen. Je kunt je natuurlijk op elk moment afmelden hiervoor: de nieuwsbrief bevat altijd een afmeldlink.  

  • Sharing 

Wil je graag iets delen onder een inspiratie-post? Dan vraag ik je om jouw e-mailadres, naam en website-url (optioneel). Ik heb een gerechtvaardigd belang om deze reacties te laten staan. In principe laat ik jouw reactie staan totdat ik de inspiratie-post verwijder van de website. Ongepaste opmerkingen verwijder ik direct.  

Hoe zit het met websites van derde partijen en social media buttons? 
Op deze website staan social media buttons van Instagram en Facebook, en mogelijke andere links naar websites van derden. Als jij op een social media button klikt, kunnen er cookies worden geplaatst. Het privacyreglement van het specifieke platform is op deze link van toepassing en niet deze privacy- en cookieverklaring. Ik kan helaas niet garanderen dat deze derden op een veilige manier met jouw gegevens omgaan. Ik raad je daarom aan om de privacyverklaring van zo’n derde partij te lezen, voordat jij op een button of link klikt. Jij kan hier lezen hoe deze platformen omgaan met jouw privacy: 
 

Hoe lang bewaar ik jouw gegevens? 
Ik wil niet meer gegevens bewaren dan nodig is en verwijder ze daarom op het moment dat ik ze niet meer nodig heb. Natuurlijk kun jij, als autonoom persoon, altijd aan mij vragen om jouw gegevens te verwijderen. Stuur mij dan vooral even een berichtje.  

Hoe beveilig ik jouw gegevens? 
Ik doe geen gekke dingen met jouw gegevens en verkoop ze uiteraard niet. Je dient je ervan bewust te zijn dat je zelf verantwoordelijk bent voor de beveiliging van jouw apparatuur en van jouw eigen internetverbinding, en dat deze nooit 100% veilig zijn. Heb je het idee dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn? Stuur me dan vooral een berichtje.  

Wie kan er nog meer bij jouw gegevens? 
Soms deel ik jouw gegevens met anderen. Jouw gegevens kunnen worden doorgeven aan de volgende (categorieën van) ontvangers: 
 

  • Hosting van de website  
  • Mailservers 
  • Reserveringssysteem  
  • Betaalproviders- en partners 
  • Webwinkel software  
  • Boekhouder en boekhoudsoftware  
  • Nieuwsbriefprovider 
  • Cookie leveranciers 
  • Bezorgdiensten 
  • IT-leveranciers en dienstverleners 

Het is mogelijk dat jouw persoonsgegevens worden doorgegeven of opgeslagen buiten Europa. Ik doe dit alleen als er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van jouw persoonsgegevens. Een modelovereenkomst met aanvullende waarborgen bijvoorbeeld.  

Wat zijn jouw rechten?  
Jij blijft de baas over jouw gegevens. Als je persoonsgegevens aan mij hebt verstrekt, kan je een verzoek toesturen om deze gegevens gratis in te zien, te wijzigen, een kopie te ontvangen, te verwijderen en het gebruik te beperken. Heb je toestemming gegeven voor de verwerking van jouw gegevens? Dan kan je dit op elk moment intrekken. Je kunt trouwens ook altijd bezwaar maken tegen het gebruik van je gegevens voor marketingdoeleinden.  

Stuur mij vooral een berichtje om gebruik te maken van jouw rechten.  

Worden er cookies geplaatst?  
Helaas ontkom ik er niet aan om op deze website cookies te gebruiken. Cookies zijn kleine tekstbestandjes die bij het eerste bezoek aan deze website worden opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. Ik plaats cookies zonder jouw toestemming, omdat deze echt noodzakelijk zijn voor een goed gebruik van de website.  

Hoe kan je cookies verwijderen? 
Je kan cookies zelf uitschakelen en verwijderen. Houd er dan wel rekening mee dat deze website niet meer optimaal werkt. Raadpleeg de handleiding van jouw browser om cookies uit te schakelen. Wil je graag een stappenplan volgen om cookies te verwijderen? Klik dan hier.   

Waar kun je terecht met een vraag of klacht? 
Heb je vragen of opmerkingen over de verwerking van jouw persoonsgegevens, neem dan contact op (zie contactgegevens bovenaan deze verklaring). Ik help je heel graag verder. Je hebt bovendien het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan je doen door hier te klikken.  
 

Updates? 
Deze privacy- en cookieverklaring kan van tijd tot tijd gewijzigd worden. De meest actuele versie wordt altijd op deze website gepubliceerd.  

 

Persoonsgegevens die wij verwerken

Rise From Love verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Voor- en achternaam

– Adresgegevens

– Telefoonnummer

– E-mailadres

– IP-adres

– Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch

– Locatiegegevens

– Gegevens over jouw activiteiten op onze website

– Gegevens over jouw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)

– Internetbrowser en apparaat type

– Bankrekeningnummer

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via hello@risefromlove.com, dan verwijderen wij deze informatie.

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Rise From Love verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

– Het afhandelen van jouw betaling

– Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder

– Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

– Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

– Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken

– Om goederen en diensten bij je af te leveren

– Rise From Love analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.

– Rise From Love verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

 

Geautomatiseerde besluitvorming

Rise From Love maakt geen gebruik van ‘profiling’ of geautomatiseerde beslissingen.

 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Rise From Love bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

 

Delen van persoonsgegevens met derden

Rise From Love verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Rise From Love blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Rise From Love gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Rise From Love gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. Hieronder een overzicht:

Naam cookie: pll_language       
Soort cookie: Functioneel         
Beschrijving: This cookie is set by Polylang plugin for WordPress powered websites. The cookie stores the language code of the last browsed page.         
Bewaartermijn: 1 jaar

Naam cookie: PHPSESSID
Soort cookie: Noodzakelijk
Beschrijving: This cookie is native to PHP applications. The cookie is used to store and identify a users’ unique session ID for the purpose of managing user session on the website. The cookie is a session cookies and is deleted when all the browser windows are closed.
Bewaartermijn: 1 jaar

Naam cookie: hustle_module_show_count-popup-1
Soort cookie: Anders
Beschrijving: Geen beschrijving
Bewaartermijn: 1 maand

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Rise From Love en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar hello@risefromlove.com.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .

Rise From Love wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Rise From Love neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via hello@risefromlove.com. Rise From Love heeft de volgende maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beveiligen:

– Fysieke toegangscontroles

– Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord

-Anti-virus programma’s

– Het maken van back-ups van persoonsgegevens

– TLS (voorheen SSL) Wij versturen jouw gegevens via een beveiligde internetverbinding. Dit kun je zien aan de adresbalk ‘https’ en het hangslotje in de adresbalk.

Deze privacyverklaring is voor het laatst gewijzigd op 24 april, 2021. Rise From Love behoudt zich het recht voor wijzigingen